Datum objave: 24. Studeni 2016

Započela pripremna faza radova na izgradnji sportsko - rekreativnog centra u Ražinama

Šibenik News
Šibenik News

U srijedu, 23. studenog, započeli su pripremni radovi u sklopu projekta izgradnje Sportsko-rekreativnog centra Ražine Donje kod Šibenika. U pripremnoj fazi radova predstavnici izvođača radova, tvrtke TEC gradnja d.o.o., raskrčiti će teren te ograditi gradilište.

 


Sportsko-rekreativni centar Ražine Donje, ukupne vrijednosti 2,4 milijuna kuna prostirat će se na 2175 m2 i sadržavati otvorene sportske terene te prateći objekt. Sportski tereni na otvorenom su košarkaško igralište dimenzija 28 x 15 m, odnosno 420 m2, te nogometni kavez s umjetnom travom i čeličnom ogradom dimenzija 25 x 15 x 5 m, odnosno 375 m2. U pratećem objektu su predviđene dvije svlačionice te dva para sanitarnih prostorija sa tuševima, ukupne građevinske bruto površine 86 m2.

 

 

 

Svaka svlačionica je dimenzionirana za 20-ak korisnika. Prateći objekt sadrži i pomoćni prostor s kotlovnicom za pripremu tople vode putem solarnih kolektora koji su pozicionirani na krovu objekta. Između sportskih terena je predviđen prostor za sve popularniji street-workout. Ostatak površine je hortikulturno obrađen. Predviđena je i javna rasvjeta, te zasebni reflektori za sportske terene.

 

Međusobna komunikacija između igrališta je popločana betonskom galanterijom. Cijeli kompleks je okružen ogradnim zidovima, sportski tereni imaju zaštitne ograde, a ispred ulaza u centar je asfaltirana parkirna površina za 10 osobnih automobila.

Iz kategorije: Vijesti