Datum objave: 23. Studeni 2016

Kad se mnogo malih složi: Organizira se biciklijada za pomoć trogodišnjoj Evi

Šibenik News
Šibenik News

Sve je veći broj pojedinaca, institucija ili organizacije građana koji se uključuju u prikupljanje pomoći za liječenje trogodišnje Eve Rožajac koja boluje od genetske bolesti. Malena Eva s roditeljima putuje na eksperimentalno liječenje u Rim gdje će je primiti 28. studenog. Majka će naredna četiri mjeseca ostati s njom, no za to im je potrebna financijska pomoć svih dobrih ljudi.

 

Foto: Sportsko - rekreativni pub kviz u Azimutu privukao je 28 ekipa

 

Nakon što kvizaška supkultura u Šibeniku prikupila dobrodošlih 3.500,00 kuna za malenu Evu, (biciklistički) Đir za Evu organiziraju u mnogobrojni županijski biciklistički klubovi zajedno s klubovima iz ostatke Dalmacije i susjedne Hercegovine u suradnji s triatlon klubom, Turističkom zajednicom grada Šibenika i Radio Šibenikom, a pomoći će i sustav javnih bicikla, Nextbike.

 

- Za sve one koji žele biciklirati za malu Evu, a ne posjeduju bicikl, Next Bike će osigurati besplatno iznajmljivanje bicikli za đir. Bicikle će se moći iznajmiti na startu biciklijade na rivi - poručuju organizatori.

 

Đir za Evu održat će se u subotu, 10. prosinca, s početkom u 12 sati. Start je na šibenskoj rivi, ispred prostorija Radio Šibenika, a startnina iznosi svega 20,00 kuna. Sav prikupljni iznos bit će uplaćen na žiroračun malene Eve, djevojčice čiji psiho-motorni razvoj propada.

 

Ruta humanitarne biciklijade zasad još nije poznata no ostalo je dovoljno vremena do starta te razvoj događanja možete pratiti putem pripadajuće Facbook stranice klikom na - KAD SE MALE RUKE SLOŽE.

Iz kategorije: Vijesti