Sidebar Menu

Datum objave: 07. Studeni 2016

Nikica Penđer: U Šibeniku nisam ostao zbog mira u kući već jer sam u Bruxellesu bio

Šibenik News
Šibenik News

Nikica Penđer, dogradonačelnik ŠIbenika, dementirao je neslužbene navode da nije dio izaslanstva (u službi proslave 950. obljetnice koja se danas uputila prema Bruxelles) zbog 'mira u kući' već da se na to odlučio samostalno iz više razloga.

 

Učinio je to putem društvene mreže, poželjevši najljepše želje kolegama da ih na putu prema Europskom parlamentu čuva sveti Nikola, zaštitnik putnika.

 

- Najbitnije je da se kvalitetno predstavi naš grad koji slavi 950 obljetnicu svog prvog spomena ,a što se tiče mene osobno već sam bio u Bruxelles i sad radimo na tome da zastupnike u EU parlamentu dovedemo u Šibenik, a teme će biti jako interesantne! Tako da nisam odustao zbog mira u kući nego sam svoje mjesto ustupio Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata! - napisao je dogradonačelnik Penđer na svojoj Facebook stranici, dodajući da ih čuva sv. Nikola, zaštitnik putnika. 

 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam