Datum objave: 03. Studeni 2016

Otvara se Ured odjela cestovnog prijevoza u samom srcu povijesne jezgre Šibenika

Šibenik News
Šibenik News

U petak, 4. studenog, bit će otvoren Ured odjela cestovnog prijevoza robe u staroj gradskoj jezgri. Ured će se nalaziti na adresi Ulica 15. siječnja 1873. br.3., s ciljem bolje, jednostavnije i neposrednije komunikacije s građanima, obrtnicima i poduzetnicima u staroj gradskoj jezgri Šibenika.

 

Ovom svojevrsnom Info točkom u staroj gradskoj jezgri Gradski parking d.o.o. želi olakšati život i poslovanje građanima i poduzetnicima i dati svoj doprinos naporima gradske uprave za oživljavanjem stare gradske jezgre. Od ovog petka građani i poduzetnici će na jednom mjestu moći dobiti odgovore na sva pitanja o dostavi i prijevozu roba, te izravno dogovoriti uslugu- poručuju iz Gradskog parkinga.

 

Radno vrijeme novog ureda  bit će svakog radnog dana od 8 do 12 sati.

 

- Uspostavom ovog Ureda zaokružen je projekt izrade održivog sustava upravljanja prometom i dostavom roba unutar stare gradske jezgre. Na osnovu rezultata provedenog pilot projekta o potrebama građana i poduzetnika, Gradski parking d.o.o. je izradio Pravilnik o prijevozu robe u staroj gradskoj jezgri,te nabavkom eko vozila potrebnih performansi započeo s uslugom prijevoza roba - objašnjavaju iz gradske tvrtke.
 

Iz kategorije: Vijesti