Datum objave: 02. Studeni 2016

Policija prijavila požar na 'Reviji' u Šibeniku, u Đevrskama izbio požar zbog loših instalacija

Šibenik News
Šibenik News

Požaru u objektu nekadašnje 'Revije' u Šibeniku koji je nakratko prekinuo gotovo idilično sunčano blagdansko popodne, prethodio je požar u obiteljskoj kući u ponedjeljak, 31. listopada.

 

U večernjim satima zadnjeg listopadskog dana izbio je požar u staroj kući 59-godišnjeg vlasnika u Đevrskama. Nastala šteta procijenjena je na nekoliko desetaka tisuća kuna.

 

- Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed toplinske energije i kratkog spoja na produžnom kabelu na koji je bila spojena električno-uljna grijalica. Nastala šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna - izvjestila je Policijska uprava šibensko - kninska.

 

Dan kasnije, na blagdan Svih svetih, 1. studenog, u popodnevnim satima izbio je požar na Revijinom objektu. Prema izvješću Županijskog centra 112 gorio je odbačeni namještaj i smeće na prvom katu dok od Marice Kosor, glasnogovorice Policijske uprave šibensko - kninske, doznajemo kako prilikom spomenutog požara nije nastala materijalna šteta.

 

- Naša policijska ophodnja je uočila dim na objektu i dojavila vatrogascima nakon čega je požar i ugašen - otkriva Kosor.

 

 

Iz kategorije: Vijesti