Sidebar Menu

Datum objave: 18. Listopad 2016

Solaris dočekuje Reumatlon, utrku s ciljem podizanja svijesti o upalnim reumatskim bolestima

Šibenik News
Šibenik News

U organizaciji Hrvatskog reumatološkog društva  održat će se treći Reumatlon i prvi Mini Reumatlon u Šibeniku. Manifestacija zdravstvenih konotacija održat će se u subotu 22. listopada, s početkom u 13 sati kod hotela Ivan, u Solarisu. Predviđeno trajanje događaja je sat vremena.

 

Reumatlon je utrka s ciljem podizanja svijesti o upalnim reumatskim bolestima, a u kojo jsudjeluju pacijenti oboljeli od reumatskih bolesti i medicinski djelatnici (liječnici, med. sestre, fizioterapeuti i drugi). Utrka se organizira jednom godišnje tijekom kongresa Hrvatskog reumatološkog društva (od 20. do 23. listopada, Solaris).- Ove godine, zahvaljujući suradnji s udrugom Remisija (udruga pacijenata oboljelih od reumatoidnog artritisa, www.remisija.hr), po prvi puta će nam se pridružiti i 10-ak djece oboljele od upalnih reumatskih bolesti na Mini Reumatlonu koji će trčati u 13 sati - poručuju organizatori.

 

Više o Reumatlonu i reumatskim bolestima pročitajte na poveznici klikom na - ZDRAVLJE. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.