Datum objave: 17. Listopad 2016

Fržop i Mileta bez komentara o imenovanjima u Butkovićevom ministarstvu

Snježana Klarić
Snježana Klarić

O odlasku Danijela Milete, dogradonačelnika Šibenika, u Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture pomorstva špekuliraju mediji, a on ih ne želi komentirati.


- Ja to uopće ne bih komentirao, rekao bih da pustimo na miru mandatara i budućeg predsjednika Vlade RH gospodina Plenkovića da sam sebi izabere najbliže suradnike. A moj izbor je bio i ostao Šibenik – kazao nam je Mileta po povratku sa sastanka koji je imao u središnjici HDZ-a.

 

Zamjenik gradonačelnika Šibenika, Mileta već je sjedio u  tadašnjem Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture u vrijeme premijera Ive Sanadera na mjestu državnog tajnika zbog čega mu odlazak u spomenuto Ministarstvo ne bi bilo prevelika nepoznanica.  

 

Bez komentara je i Jadranka Fržop, Šibenčanka s vodičkom adresom, inače dosadašnja zamjenica ministra Olega Butkovića u resornom ministarstvu. Hoće li zadržati radno mjesto u ministarstvu ili će doći do promjena?!

 

- Ne mogu još ništa reći, voljela bih malo pričekati, ali ono što znam je da nikad neću napustiti sektor kojim se bavim i da ću uvijek davati sve od sebe – kazala je Fržop koja je na mjesto pomoćnice ministra Butkovića došla s mjesta pročelnice Upravnog odjela za pomorstvo, promte i otočni razvoj Šibensko – kninske županije.

 


Hoće li u novoj Vladi RH s Plenkovićem na čelu biti predstavnika županije, tek ćemo vidjeti no Fržop poručuje kako bi je radovao dolazak kolega iz rodnog kraja.

 

- Ne znam kakav će biti odnos snaga u novoj Vladi, ali raduje me vijest o Mileti što dosad još nisam čula. Bilo bi lijepo da nas bude još kolega iz županije, ali još ne bih ništa komentirala – poručila je Fržop.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3