Datum objave: 13. Listopad 2016

MODES formiran i u Šibeniku, odnosno županiji

Šibenik News
Šibenik News

Slijedom trenda širenja MODES-a (Moderne demokratske snage) u svim županijama te gradovima i općinama u RH, pa tako i u Županiji Šibensko-kninskoj te u Gradu Šibeniku također su imenovani koordinatori zaduženi za ustroj iste.

 

U Županiji Šibensko-kninskoj za koordinatora imenovan je Frane Škubonja, predsjednik vijeća gradske četvrti Ražine Donje, dok je za Grad Šibenik koordinatorom imenovan Mark Doodney vijećnik u vijeću gradske četvrti Mandalina. Nadalje, mjesni koordinatori zaduženi za ustroj MODES-a u svojim gradskim četvrtima su Šime Kraljević koordinator za gradsku četvrt Mandalinu i zamjenik predsjednika vijeća iste, te Danijel Medo koordinator za gradsku četvrt Ražine Donje i vijećnik u istoj.

 


- Na tragu navedenoga, kako bi zaustavili daljnji egzodus mladih, jednu kolektivnu depresiju koja je posljednjih godina više nego vidljiva i krizu morala u svim segmentima društva pozivamo sve mlade ali i one u zrelijoj životnoj dobi kojima je dosta da se politika bavi njima te koji se žele početi baviti politikom na uključenje u rad Moderne demokratske snage, što su ujedno i naši osobni razlozi pristupa istoj - poručuju ovdašnji članovi MODES-a.

 


 

Iz kategorije: Vijesti