Datum objave: 03. Listopad 2016

Projekt 'I ja sam 950' predstavljen na danima Otočkih dječjih vrtića na Hvaru

Šibenik News
Šibenik News

Na 11. danima otočkih dječjih vrtića, s temom 'Od baštine za baštinu', održanim od 29.rujna do 1.listopada u Starom Gradu na Hvaru, s velikim su uspjehom predstavljeni projekti I JA SAM 950, šibenskih odgojiteljica iz dviju gradskih ustanova.

 

DV Šibenska maslina predstavila se sudionicima skupa s dva projekta. 'Bunari našeg grada', naziv je projekta iz vrtića Jutro, odgojiteljica Željke Milovac i Danijele Stošić Protega, dok je vjerska skupina Anđeli vrtića Vidici prezentirala projekt 'Kroz prošlost moga divnog grada', odgojiteljice Sanje Lelas i Bernardice Ljutić. U osmišljavanju navedenih projekata, od kojih je projekt vrtića Vidici uvršten i u slikovnicu 'Naš grad u našem naručju', sudjelovala je i pedagoginja Marijana Burić.

 

DV Smilje također je predstavio dva projekta, 'Kako je nastao nas grad Šibenik', vrtića Grada, odgojiteljice Mile Kovač i Željane Ljubić te 'Kamen priča priču moga grada', autori kojeg su odgojiteljice Ljiljana Krnić i Marija Sare iz DV Ciciban. U navedenim projektima sudjelovala je i pedagoginja Loreta Prgin.

 

Prezentacijama na Hvaru, odgojiteljice iz šibenskih gradskih vrtića na najljepši su način i izvan granica našeg grada, obilježile značajnu 950-tu obljetnicu od prvog pisanog spomena Šibenika.
 

Iz kategorije: Vijesti