Datum objave: 26. Rujan 2016

Najpopularnije druženje malih (i potencijalnih) poduzetnika održava se u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Najpopularnije druženje malih poduzetnika (i onih koji to žele biti) Business Café po prvi put dolazi u Šibenik. Uz podršku Grada Šibenika 28. rujna će na tvrđavi Barone gosti Business Caféa biti vlasnik portala Crno Jaje Hrvoje Bujas, nutricionistica Anita Šupe, generalni direktor D-Resorta Šibenik Nenad Tatarinov i predsjednik udruge StartUp Šibenik Borna Škornjak.

 

Business Café održava se svaka dva mjeseca u drugom gradu, a u goste dovodi uspješne lokalne poduzetnike, koji publici prezentiraju svoj poslovni put. Osim za razmjenu iskustava, savjeta i informacija, ovo je događanje namijenjeno i za neformalni networking s ciljem sklapanja poslovnih kontakata. Business Café gostovao je više od sto puta u Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Vojvodini i Hrvatskoj, predstavio više od 300 poduzetničkih priča, a više od deset tisuća posjetitelja sklopilo je poslove vrijedne više od deset milijuna eura.

 

- Sigurni smo da ćemo i u Šibeniku pokazati da je moguće uspjeti, bez obzira na vrijeme, mjesto i okolnosti. Da se u svakom kutku Hrvatske krije niz inspirativnih poduzetničkih priča. Ponesite vizit karte i vidimo se na Baroneu - poručili su organizatori Business Caféa.

 

Druženje počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan, ako prethodno ispunite prijavnicu klikom na poveznicu - Business Cafe.

Iz kategorije: Vijesti