Sidebar Menu

Datum objave: 19. Rujan 2016

Zapalio kumov automobil kockicama za potpalu vatre, a ženi mu slao poruke eksplicitnog sadržaja

Šibenik News
Šibenik News

Nakon što je policija prošlog tjedna utvrdila da je požar na osobnom automobilu parkiranom na Njegoševom trgu na Vidicima, u Šibeniku, podmetnut, danas je poznato tko je i na koji način podmetnuo požar. Riječ je o stanovitom 41-godišnjaku protiv kojeg je podignuta kaznena prijava te se nalazi u šibenskom zatvoru. 

 

Muškarac je osumnjičen za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i za nametljivo ponašanje, izvjestila je šibenska policija. Muškarac je, kako doznajemo, u rezervoar automobila ubacio kockice za potpalu vatre te tako izazvao požar na automobilu pri čemu je počinjena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. 

 

Riječ je, sve su glasnije priče na Vidicima, o vjenčanim kumovima, a osumnjičeni je duže vrijeme slao tekstualne poruke supruzi vlasnika osobnog automobila koji je zapalio. Poruke je pisao u ženskom rodu, pretvarajući se da je ljubavnica muškarca, odnosno vlasnika zapaljenog automobila. SMS-ovi su, doznajemo, bili eksplicitnog sadržaja. 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam