Datum objave: 30. Kolovoz 2016

Donacija šibenskoj bolnici: NBA košarkaš Dario Šarić još jednom pokazao koliko je velik čovjek

Šibenik News
Šibenik News

Mladi Šibenčanin, Dario Šarić ne samo da je veliki košarkaški talent već je i velik čovjek, a to je pokazao donacijom koja je danas uručena Općoj bolnici Šibenik. Šarić je uručio pet televizora Odjelu interne medicine koju su preuzeli voditelj Odjela, dr. Ante Samodol i glavna sestra, Matilda Majer. 

 

- Samo mogu reći da je ovo jednostavno moj mali znak pažnje jer smatram da vrhunski sportaš mora biti i vrhunska osoba. Ovo je malo što mogu ponuditi šibenskoj Bolnici, ali velikog srca i eto, stvarno sam presretan što mogu biti dio male priče i dati nekomu osmijeh na lice - izjavio je Šarić prilikom uručenja donacije koju cijelo vrijeme naziva malom gestom, a zapravo je hvalevrijedan akt aktivnog člana društvene zajednice iz koje je ponikao. 

 

Televizori će biti postavljeni u bolesničke sobe na radost pacijenata tog bolničkog Odjela što će svakako pomoći da boravak na bolničkom liječenju prođe što ugodnije. 

 

- Dariju i njegovim članovima obitelji zahvaljujemo što su u ovo malo godišnji dana što ih ima sjetili naših djelatnika i naših pacijenata - kazala sanacijska upraviteljica OB Šibenik, Sanja Jakelić. 

 

Da mu nije teško rastati se od novca, Dario Šarić pokazao je na nedavnom primjeru kada je zbog odlaska u NBA odustao od milijunske odšteta da je još godinu dana ostao na parketima europske košarke. Veliki se poznaju na djelu, a Dario je to više puta dokazao. 

Iz kategorije: Vijesti