Sidebar Menu

Datum objave: 27. Kolovoz 2016

Stipe Petrina nastavio predizbornu kampanju u Primoštenu izranjajući iz mora

Diana Ferić
Diana Ferić

Uoči večerašnjeg glazbenog spektakla u Primoštenu koji će izvesti njemački cover band Echoes, jedini band u svijetu koji ima licencu za izvođenje pjesama i glazbe Pink Floyda , organizator Stipe Petrina je sinoć u Primoštenu imao svoj spektakl. Na tzv. 'vodenom ekranu' površine 500 četvornih metara projiciran je predizborna animacija koalicije 'Nema prodaje', a potom se okupljenima na ekranu kojeg čine raspršene kapljice mora ukazao i sam Petrina, te održao kraći govor.
Stipe Petrina koji nosi koalicijsku listu koaliciji 'Nema prodaje' u IX. izbornoj jedinici sinoć je tako  nastavio  kampanju svjetlosnim spektaklom u moru.

Mi uvijek idemo korak naprijed, ispred vremena. Dosadilo mi je da se svi na političkoj sceni Hrvatske okreću prema natrag. Htjeli smo ovom inovativnom multimedijalnom kampanjom pokazati da smo okrenuti budućnosti', rekao je Petrina komentirajući nesvakidašnji početak kampanje.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam