Sidebar Menu

Datum objave: 16. Kolovoz 2016

Gotova renovacija prostorija: HZZO Podružnica Šibenik ponovno na staroj adresi

Šibenik News
Šibenik News

Nakon što su zbog prijeko potrebnih radova na obnovi unutrašnjosti zgrade, djelatnici Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje Podružnica Šibenik iselili u prostorije bivše pošte nasuprot Perivoja Roberta Visianija, od jutros, ponovno su na usluzi korisnicima usluga HZZO-a staroj zgradi u Ulici Jerolima Milete br. 12. 

 

- HZZO se vratio na staru adresu u obnovljene poslovne prostore u našem vlasništvu. Vratili smo se u obnovljene prostore na naše zadovoljstvo i zadovoljstvo naših sugrađana i osiguranika - kazala je ravnateljica šibenske Podružnica, Anita Škugor Kodžoman, dodajući da su iz zgrade zbog radova iselili 16. studenog prošle godine. 

 

- Zgrada je zaista tražila obnovu. Prvi pisani trag spomena nalazimo datiran na davnu 1952. godinu. U matičnim knjigama spominje se datum, i to baš kolovoz, 10. kolovoza 1952. Dugo je trebalo proći do obnove, ali dugo je i trajalo objašnjavnje da je zgradi potrebna adaptacija. Napokon smo s tim projektom gotovi - zaključila je Škugor Kodžoman. 

 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.