Sidebar Menu

Datum objave: 14. Kolovoz 2016

BEZ KOMENTARA: Ljudskoj gluposti i bezobrazluku nema kraja

Šibenik News
Šibenik News

Jedna od prvih stvari koju odrasli uče djecu jest da se ne smije uništavati ni tuđe ni svoje. Međutim, neka djeca to zapamte i toga se pridržavaju cijelog života. Nekima, pak, to na jedno uho uđe, na drugo izađe.

 

Upravo potonji autori su ovog (ne)djela - uništene klupe na jednom od najljepših i najfrekventnijih mjesta u Šibeniku - trgu oko crkve Gospe van grada.

 

Komu je klupa smetala dok je bila u jednom komadu i zašto je morala biti devastirana, pitanje je na koje vjerojatno ni sam delikvent ne zna odgovor jer nitko tko razmišlja glavom ovo ne bi učinio. 

 

S obzirom na produženi vikend i blagdan Velike Gospe koji se obilježava sutra, u ponedjeljak, 15. kolovoza, ovaj će prizor stanovnici Krešimirovog grada kao i gosti Šibenika gledati još dugo, a detalj uhvaćen fotoaparatom svakako nije virtualna razglednica koju bismo rado poslali u svijet. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.