Datum objave: 06. Srpanj 2016

Jedanaest županijskih poduzetnika bogatije za oko 42 tisuće kuna za marketinške aktivnosti

Šibenik News
Šibenik News

Ove srijede, 6. srpnja, u Uredu župana Šibensko-kninske županije potpisani su Ugovori o dodjeli subvencija za ulaganje u marketinške aktivnosti poduzetnicima s područja Šibensko-kninske županije, a sve sukladno uvjetima propisanim Programom za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2016. godini.

 

Dodijeljeno je ukupno 42.500,00 kuna, za ukupno 11 poduzetnika. Od početka ove godine financijsku podršku poduzetnicima za sufinanciranje marketinških aktivnosti, stručnog osposobljavanja i usavršavanja te troškova osnivanja odnosno pokriće dijela troškova registracije dobilo je 63 poduzetnika, i to u ukupnom iznosu od 298.620,00  kuna.

 

Župan, Goran Pauk zaželio je svim poduzetnicima dobre poslovne rezultate, te je naglasio da će Šibensko-kninska županija nastaviti financijski podupirati razvoj malog gospodarstva ne samo kroz ulaganja u socijalno gospodarsku infrastrukturu već i kroz sufinanciranje.

 

- S obzirom na broj pristiglih zahtjeva te pokazani interes poduzetnika nakon povlačenja Javnog poziva na slijedećem rebalansu Proračuna Šibensko-kninske županije, a koji se očekuje krajem srpnja, planiramo osigurati dodatna sredstva za provedbu Programa za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2016. godini - istaknuo je župan.

Iz kategorije: Vijesti