Datum objave: 01. Srpanj 2016

Summer Jam Croatia: odlična prilika za pet šibenskih studenata po izboru Grada Šibenika

Šibenik News
Šibenik News

Grad Šibenik nudi sjajnu priliku studentima poduzetničkog duha koji ne znaju kako razviti svoje vještine ili realizirati poslovne ideje. Šibenska Gradska uprava omogućit će sudjelovanje na poduzetničkoj konferenciji Summer Jam Croatia za petero šibenskih studenata.

 

- Summer Jam Croatia 2016 jedinstvena je međunarodna konferencija, koja kreira platformu za poduzetnike i mlade ljude, kako bi imali mogućnost razviti svoje poslovne ideje i projekte kroz međusobnu suradnju. Konferenciju organizira Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu u suradnji sa španjolskim Sveučilištem u Malagi i Middlesex Universityjem iz Velike Britanije - pojašnjava Matija Bumbak pročelnik za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika.

 

Program je temeljen na radionicama, poslovnoj edukaciji i umrežavanju mladih ljudi. Koncept konferencije je zamišljen na način da će sudionici u grupama razvijati svoje ideje do krajnjeg prijedloga za njihovu realizaciju.

 

Summer Jam Croatia održat će se od 19. do 24. kolovoza u Pine Beach resortu u Pakoštanima. Na konferenciji se očekuje oko sto sudionika, među kojima će priliku za stjecanje poduzetničkog znanja dobiti i pet mladih Šibenčana. Uz njih će sudjelovati 12 poduzetnika i mentora, a bit će formirano i 20 radnih grupa.

 

Grad Šibenik poziva zainteresirane studente da se prijave za sudjelovanje. Prijave se mogu izvršiti na ovom linku: http://www.summerjamcroatia.com/apply/
 

Iz kategorije: Vijesti