Datum objave: 20. Svibanj 2016

Predavanja u Gradskoj knjižnici:od energetske učinkovitosti preko debljine do pčelarstva

Šibenik News
Šibenik News

Raznovrsan program pripremili su Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić za petak, 20. svibnja i subotu, 21. svibnja.

 

Tako, danas, 20. svibnja, s početkom u 19 sati, bit će predstavljen program energetske učinkovitosti i obnove obiteljskih kuća, s natječaja Fonda za zaštitu okoliša.

 

Predstavljanje obuhvaća sljedeće teme: Što je energetska obnova obiteljskih kuća, Što se sufinancira, Tko se može prijaviti, Način na koji se ostvaruje sufinanciranje, Koja je dokumentacija potrebna, Kako izabrati kvalitetnog i pouzdanog izvođača, Savjeti i iskustva na dosadašnjim projektima, Kako najlakše do sigurne prijave i bespovratnih sredstava.

 

Prezentaciju organizira tvrtka Palam d.o.o. iz Zagreba, ovlaštena od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja kao certifikator za provedbu programa energetske učinkovitosti i obnove obiteljskih kuća.


U subotu, 21. svibnja, u 10 sati bit će održano predavanje “Fiziološki i emotivni uzroci debljine : osvijesti problem da bi našao rješenje”. Predavanje organizira Pučko otvoreno učilište Šibenik a održat će ga Anita Šupe, nutricionistkinja, i Slavka Sekulić, integrativna terapeutkinja.



U 19 sati doc. dr. sc. Dražen Lušić, dipl. sanit. ing., s Katedre za zdravstvenu ekologiju Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, održat će predavanje pod naslovom “Europski standardi u procjeni kakvoće hrvatskog meda — mogućnosti i izazovi”.

 

Predavanje organizira Pčelarska udruga “Pčela” Šibenik, a namijenjeno je pčelarima sa šibenskoga područja.

Iz kategorije: Vijesti