Datum objave: 15. Svibanj 2016

Humanitarna akcija FŽ i FM SDP Šibenik povodom Međunarodnog dana obitelji

Šibenik News
Šibenik News

Povodom Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. svibnja, Forum žena SDP Šibenik u suradnji s Forumom mladih posjetio je i podijelio poklon pakete jednoj mnogobrojnoj šibenskoj obitelji slabijeg socijalnog statusa.

 

Inicijator ove hvalevrijedne akcije je Forum žena, čije su se članice same organizirale u prikupljanju donacija u vidu hrane, odjeće i higijenskih potrepština kako bi barem jednoj šibenskoj obitelji pomogle na današnji dan i barem malo podigle kvalitetu njihova života.

 

Obitelj su danas posjetili i poklone uručili predsjednik Foruma mladih Toni Mrđen, predsjednica Foruma žena Ivana Vučenović i Jelena Matulović Ćaleta, predsjednica SDP-ova Savjeta za predškolski i školski odgoj, kulturu i socijalnu politiku.

 

- Obilježavanjem Međunarodnog dana obitelji željeli smo ukazati na važnost i značenje koje obitelj ima za društvo, svjesni njene uloge u razvoju pojedinca i usvajanju temeljnih vrijednosti koje su neophodne za funkcioniranje u svakodnevnom životu - zaključile su šibenske SDP-ovke.
 

Iz kategorije: Vijesti