Sidebar Menu

Datum objave: 04. Svi 2016

Stipe Petrina u polupraznom Saboru zatražio ostavku premijera i dijela Vlade

Šibenik News
Šibenik News

NEZAVISNI saborski zastupnik Stipe Petrina zatražio je opoziv premijera Tihomira Oreškovića "i dijela Vlade", zbog prikrivanja Transatlantskog investicijskog trgovinskog sporazuma (TTIP) od Sabora i zastupnika.

 

- Tražim opoziv premijera i djela Vlade zbog TTIP-a koji je zatajen Saboru i zastupnicima, odnosno zbog dolaska tvrtke Monsanto u Hrvatsku - rekao je Petrina na početku saborskog zasjedanja, priključivši se zahtjevima da se odredi stanka kako bi klubovi mimo dnevnog reda mogli govoriti o temama koje drže aktualnima.

 

Prije njega je Miro Bulj iz Mosta najavio da želi govoriti o postavljanju baznih stanica bez građevinske dozvole, a HNS-ovka Anka Mrak Taritaš o najavljenim promjenama u oporezivanju nekretnina.

 

Predsjednik Sabora Željko Reiner stanku je odobrio te primijetio mali broj nazočnih u sabornici. - U smanjenom smo broju nego što bi trebali biti - rekao je Reiner.

 

Sabor danas treba raspravljati o zajmu za sustav obrane od poplava.

 

Izvor:index.hr

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.