Datum objave: 27. Travanj 2016

U Šibenik stiže njemački konvoj od 18 kamiona humanitarne pomoći

Šibenik News
Šibenik News

Članovi Moto kluba Galebi priključili su se obilježavanju 950. obljetnice prvog pisanog spomena imena grada Šibenika, ujedno slaveći svojih deset godina postojanja.

 

Tim povodom, u četvrtak, 28. travnja, predstavit će  Euro Tur 2016. Charity Transport, odnosno najaviti dolazak konvoja od 18 kamiona humanitarne pomoći iz Njemačke koju šibenskoj bolnici, Centru za odgoj i obrazovanje i drugim socijalnim ustanovama u Šibeniku te bolnici u Orašju (BiH) daruju humani bajkeri Europe.

 

Kako navode, prikupljanje pomoći organizirale su njemačka udruga Biker-Brummi-Hilfe (BBH) e.V. i međunarodna udruga Biker of Europe Charity e.V. u suradbnji hrvatskom dobrotvornom bajkerskom udrugom Eurobiker Charity Croatia.



Doček konvoja, predaja humanitarne pomoći te razne manifestacije koje MK "Galebi" i Eurobiker Charity Croatia organiziraju u Šibeniku tim povodom trajat će od 6. do 11. svibnja 2016. godine.



Bajkeri će se u četvrtak u 10 sati okupiti kod sata na mulu Krka, a do caffe bara "Domald" doći će u defileu šibenskom rivom.  

Iz kategorije: Vijesti