Datum objave: 23. Travanj 2016

FOTO: Tmurno vrijeme, kišni oblaci većinu Šibenčana zatvorili doma

Šibenik News
Šibenik News

Tmurni i kišni ranojutarnji sati u Šibeniku tek su pokojeg čovjeka izveli na ulicu, a među njima i gradonačelnika Krešimirovog grada, Željka Burića.

 

 

U vrijeme od obavljanja spize, najveća  gužva u gradu vladala je na tržnici dok su autobusni kolodvor ili Poljana gotovo pa zjapili prazni. Ni slučajnih ni namjernih prolaznika. Turista uopće sreli nismo, a domaći u trku da se sklone pred novim naletom kišnih kapi.

 

 

Vikend u Šibeniku počeo je u nimalo sunčanom tonu, a prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda razloga za veselje neće biti ni sutra za kada je najavljena povremena kiša, a ponegdje i pljuskovi s grmljavinom. 

 

 

I dok DHMZ u gorju najavljuje susnježicu i snijeg, za Jadran prognozira jugo.

 

- Već prijepodne vjetar će u unutrašnjosti okrenuti na umjeren, ponegdje i jak sjeverni i sjeveroistočni, a na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana na buru , mjestimice i s olujnim udarima. Očekuje se zahlađenje, pa će temperatura zraka biti uglavnom od 6 do 11, a na Jadranu od 11 do 17 °C - stoji u prognozi vremena za nedjelju, 24. travnja. 

 

 

Trenutačna temperatura zraka u Šibeniku iznosi 18 Celzijevih stupnjeva, a potpuno je oblačno baš kao i u Kninu gdje je u 13 sati izmjereno 15 stupnjeva. 

Iz kategorije: Vijesti