Datum objave: 24. Ožujak 2016

Šibenik domaćin Poslovnog uzleta 2016 - program počinje u petak

Šibenik News
Šibenik News

Poslovni uzlet 2016. grada Šibenika koji organiziraju Poslovni dnevnik, Šibensko-kninska županija i Grad Šibenik održati će se u petak, 25. ožujka, u Šibeniku.


Događaj će otvoriti šibensko-kninski župan Goran Pauk, gradonačelnik  Šibenika Željko Burić i Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika u 10 sati u Gradskoj vijećnici (Trg Republike Hrvatske 3).

 

Besplatne poslovne edukacije prvenstveno su namijenjene poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a, ali i svima ostalima koji su zainteresirani za unaprjeđenje svojih znanja i vještina.

 

Nakon pozdravnih govora bit će održana panel diskusija pod nazivom Decentralizacija i razvojna uloga lokalnih zajednica na kojoj će sudjelovati Goran Pauk, župan Šibensko-kninske županije, Stipe Zrilić, župan Zadarske županije i Ivan Vučić, župan Karlovačke županije.

 

Po završetku panel diskusije na Trgu Republike Hrvatske bit će otvorenje Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a gdje će biti organiziran prodajno-izložbeni sajam, kulinarski show, radionice za djecu i brojni drugi zabavni sadržaj.

 

U 12 sati započet će besplatne edukacije za sve prijavljene sudionike, a cilj događaja je poduprijeti malo i srednje poduzetništvo te obrtništvo. Riječ je o edukativnoj manifestaciji na kojoj će sudionicima biti omogućeni cjelodnevni besplatni seminari i edukacije.

 

Edukacije će voditi renomirani stručnjaci koji će polaznicima prenijeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.
 

Iz kategorije: Vijesti