Datum objave: 02. Ožujak 2016

Četiri šibenske tvrtke predstavljaju se na međunarodnom sajmu GAST u Splitu

Šibenik News
Šibenik News

 

Samo četiri tvrtke iz Šibenika iskoristile su priliku da se predstave na danas otvorenom međunarodnom sajmu GAST to na zajedničkom štandu Hrvatske gospodarske komore. To su OPG Rocca, Sapunoteka, Murterska tvrtka maslinjak i vinar Županović iz Primoštena. Sajam se prvi put održava u Spaladium areni a organizatori su zadovoljni odazivom izlagača i posjetitelja, kaže MARIJANa HAUPTMAN, glasnogovornica Sajma.

 

21. Međunarodni sajam GAST 2016, otvario se jutros u 10 sati u splitskoj Spaladium areni i trajat će do 5. ožujka Obuhvaća niz specijaliziranih sajmova: 21. Međunarodni sajam prehrane, 21. Međunarodni sajam pića, 21. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 21. Međunarodni sajam vina - Dionizijana, 11. Međunarodni sajam kave, 11. Međunarodni sajam namještaja - Furnitura, 11. Sajam za turizam - Saturn te 1. Međunarodni sajam sladoleda i slastica,

 

U okviru konferencijskog programa održat će se nekoliko okruglih stolova vezanih za turizam, a GASTRO 2016 bot će popraćen i zanimljivim događanjima: Dionizijana - međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića i svečana dodjela nagrada vinarima, Autohtona kuhinja, Natjecanje barmena te humanitarna manifestacija Poznati u kuhinji.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: