Sidebar Menu

Datum objave: 08. Veljača 2016

Berlin sa 381 putnikom otvorio sezonu kruzera u Krešimirovom gradu

Šibenik News
Šibenik News

Nakon manjih Artemisa i Atene, stiglo je vrijeme za nešto veće kruzere u šibenskom kanalu. Tako je jutros, prvi ove godine, na gat Vrulje pristao Berlin, kruzer dug 139 metara, sa 381 putnikom.

 

- U pravilu se svi kruzeri u Šibeniku zadržavaju jedan dan pa će tako i Berlin. Ovo je njegov prv put da je kod nas, a vratit će se ponovno u ožujku - kazao nam je Joško Šupe, ravnatelj Državne lučke uprave u Šibeniku.  

 

 

Gosti s kruzera boravit će, dakle, u Krešimirovom danu svega jedan dan tijekom kojeg će posjetiti i Nacionalni park Krka. 

 

 

Osim što će se kruzer Berlin vratiti u ožujku, s njim će u šibenski kanla uploviti i cjelogodišnji gosti, nešto manji kruzeri, prethodno spomenuti Artemis i Atena, a do kraja tekuće godine, na gat Vrulje trebala bi pristati ukupno 83 kruzera.

 

 

- Taj brod se konstantno mijenja tijekom godine, ali očekujemo povećanje dolazaka od 15 posto u odnosu na prošlu godinu - kazao nam je ravnatelj Šupe. Sezona kruzera u Šibeniku danas je i službeno počela. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.