Datum objave: 29. Siječanj 2016

Franko Vidović: Ova vlada je dno dna, ne sliči na ništa

Šibenik News
Šibenik News

Nekadašnji dogradonačelnik Šibenika, SDP-ov zastupnik u Hrvatskom saboru, Franko Vidović proteklih je dana podigao dosta medijske prašine objavim statusa na svojim Facebook profilima u kojima u negativnom kontekstu spominje novoizabranu Vladu RH na čelu s Tihomirom Oreškovićem, Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovom.

 

Svoja razmišljanja o slučaju sad već bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje, Vidović nije ni skrivao ni uljepšavao tako se na Facebook profilima može pročitati sljedeće: 

 

- Zašto bi netko, ako je nevin, nakon dva dana vijećanja davao ostavku. Prevarili ste sve građane, prevarili ste i svoje birače, a najviše ste prevarili hrvatske branitelje - 

 

Ili, pak, nešto žešće:

 

- Ma sa kim se vi zaj..... ili čovjek ne može biti to za što ste ga predložili i izabrali ili može. Stvar Vašeg obraza i stava, ništa drugo. Premijer je pokazao svoju snagu, za ovakve afere u drugim državama ministra bi izbacili iz države, a ne samo iz vlade. Ja se nadam da mu je Orešković izrekao ukor. Ova vlada je dno dna, ne sliči na ništa. Danas žale na Danu sjećanja na holokaust, jučer šalju svoje zastupnike i potpredsjednike Sabora na filofašistički skup...kakvo licemjerje, kako li se samo šaltate I gdje je Petrov koji je kao brana za kriminal... hahaha. mali obični provincijalac s kompleksom višeg cilja, nedorastao funkciji koje se dočepao,,,,I sad sam vidio teletekst i pridružujem se Milanoviću: potpredsjednik Sabora je profašist i pronacist!!!!
... SRAM VAS BILO! - poručio je Vidović putem društvene mreže.
 

Iz kategorije: Vijesti