Datum objave: 19. Siječanj 2016

Franko Vidović i dalje misli kako koalicija predvođena SDP-om nije izgubila izbore

Šibenik News
Šibenik News

 

Šibenski SDP oglasio se priopćenjem za javnost kojeg potpisuje predsjednik GO SDP-a Šibenik Franko Vidović u kojem stoje zaključci gradskog ogranka na temu parlamentarnih izbora. Priopćenje donosimo u cijelosti:

 

Na 11. sjednici Gradskog odbora SDP-a Šibenik, razmatrani su rezultati parlamentarnih izbora na području grada Šibenika, pa su s tim u vezi donijeti zaključci:

1. Gradska organizacija SDP Šibenik, postignute izborne rezultate za područje grada Šibenika ocjenjuje zadovoljavajuće. Ovom prilikom GO SDP Šibenik, izražava zahvalu i priznanje svim članovima i simpatizerima SDP-a na trudu, radu i povjerenju koje su u konačnici iskazali dajući svoj glas koaliciji „Hrvatska raste“.

2. Iskazano je zadovoljstvo rezultatima rada Vlade Republike Hrvatske u mandatu 2011. - 2015.

3. Podržavamo sve napore koje je koalicija „Hrvatska raste“, predvođena predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem, uložila u pregovorima sa svim sudionicima procesa sastavljanja nove Vlade Republike Hrvatske.

4. Sukladno izbornim rezultatima, koalicija „Hrvatska raste“ zajedno s IDS-om nije izgubila izbore, ali rezultati pregovora s MOST-om, takvi su da je evidentno kako koalicija „Hrvatska raste“ neće formirati novu Vladu RH.

5. Vlada Kukuriku koalicije u proteklom je mandatu vodila posebnu brigu o razvoju grada Šibenika. Ističemo, među ostalima da su rezultati takve Vladine politike bili: izgradnja i rekonstrukcija tvrđave Barone, tvrđave sv. Mihovila, sanacija TEF-a, sufinanciranje plaže Banj, regionalni centar za gospodarenje otpadom Bikarac, zona Podi, kao i gat Vrulje. Pozivamo stoga, novu Vladu RH da u najmanju ruku kao i dosadašnja Vlada uvažava zahtjeve predstavnika grada Šibenika. 

Iz kategorije: Vijesti