Sidebar Menu

Datum objave: 28. Rujan 2015

U nekim šibenskim školama zbog štrajka nisu imali gdje s djecom

Diana Ferić
Diana Ferić

 

Štrajk je jutros nastavljen u svim osnovni i srednjim školama na šibenskom području. Većina profesora, nastavnika i učitelja je u zbornicama, a u nekim osnovnim školama nastava je organizirana samo u produženom boravku. U OŠ Tina Ujevića, kako nam je kazao ravnatelj Vlado Brajica, veliki dio nastavnika i učitelja nije ni došao na posao iako to moraju unatoč tome što štrajkaju, tako da nisu znali što s djecom koju su roditelji jutros doveli u školu. U OŠ Juraj Šižgorić svi su nastavnici i učitelji došli u školu, ali budući da su gotovo svi u štrajku, djeca koja su došla u školu stavljena su u jedan razred da se sami zabavljaju jer nitko nije mogao s njima biti. Uvjet je bio jedino da ne šetaju po hodnicima škole.

Za danas su najavljeni pregovori predstavnika Vlade i sindikata obrazovne vertikale nakon kojih će biti jasnije hoće li štrajk biti nastavljen. Uglavnom, velika većina roditelja na šibenskom području nije poslušala premjera Zorana Milanovića i djecu nije poslala u školu.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam