Sidebar Menu

Datum objave: 23. Rujan 2015

Šibenski vijećnici pa ni gradska vlast nije zadovoljna kako Autotransport održava gradske linije

Diana Ferić
Diana Ferić

 

Primjedbe vijećnika koje su se čule na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Šibenika na Autotransport i nepoštivanje voznog reda u toj tvrtki ne žele komentirati ističući da su to, ako ih je i bilo, pojedinačni slučajevi. Ivan Rude, stečajni upravitelj ističe kako je prava vijest to da je stečajni postupak uspješno okončan i da je stečajni plan predan sudu. „Čazmatrans je kao vlasnik riješio sva potraživanja ostalih vjerovnika i sada je jedini vjerovnik. Firma je stavljena na noge i pozitivno posluje, s viškom prihoda“, kaže Rude.

Tu već staru temu o neredovitim autobusima na gradskim linijama koje održava Autotransport na sjednici su isprovocirale vijećnice Anita Jakšić iz SDP –a i nezavisna Mira Vukšić koja je istaknula primjer autobusa za Vidike. Anita Jakšić je ustvrdila da Autotransport ne poštuje Ugovor o koncesiji pa ju je zanimalo što s tim u vezi poduzima Grad Šibenik. „Ni mi nismo zadovoljni njihovim i uslugama Autotransporta, ali oni su bili jedini ponuđači na natječaju. Dogodine će biti raspisan novi natječaj. Nadam se da će biti više ponuda jer konkurencija rađa i kvalitetu." kazao je dogradonačelnik Šibenika Danijel Mileta.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam