Datum objave: 18. Rujan 2015

Šibenski poduzetnici javite se na prijem u članstvo ili najam prostora u tvrtki Podi Šibenik

Šibenik News
Šibenik News

 

Tvrtka Podi Šibenik d.o.o. raspisala je Natječaj za prijem u članstvo Poduzetničkog inkubatora Šibenik ili najam prostora po komercijalnim uvjetima. Pravo na prijem u članstvo imaju pravne i fizičke osobe – poduzetnici sukladno Pravilniku određivanju kriterija i postupaka za prijem u članstvo Poduzetničkog inkubatora Šibenik koji obavljaju ili imaju namjeru obavljati proizvodnu ili uslužnu djelatnost.
Članovima se daje na uporabu prostor pogodan za proizvodnu i/ili uslužnu djelatnost. Zahtjeve za prijem u članstvo mogu podnijeti: poduzetnici početnici, postojeći poduzetnici s novim proizvodom ili uslugom.

„Poduzetnikom početnikom smatraju se: fizičke osobe upisane u obrtni registar sa sjedištem na području Šibensko-kninske županije, profitno usmjerene pravne osobe sa sjedištem u na području Šibensko-kninske županije, uz uvjet da registriranu djelatnost obavljaju ne duže od 3 godine i da ne zapošljavaju više od 50 ljudi. Poduzetnikom početnikom smatraju se i: osobe koje su registrirane sa sjedištem na području Šibensko-kninske županije, ali nisu otpočele s radom (start up); osobe koje namjeravaju stvoriti obrt ili pravnu osobu za ostvarenje djelatnosti na području Šibensko-kninske županije. Postojeći poduzetnik s novim proizvodom ili uslugom smatra se: fizička osoba upisane u obrtni registar sa sjedištem na području Šibensko-kninske županije, profitno usmjerena pravna osoba sa sjedištem na području Šibensko-kninske županije, uz uvjet da: razvija novi projekt (proizvod ili uslugu kakvu nije imalo do tada) obavlja svoju djelatnost duže od 3 godine i ne zapošljava više od 50 ljudi.“, pojašnjava Ivan Pašalić iz tvrtke Podi-Šibenik d.o.o.
Članstvo u PIN-Šibenik se stječe na određeno vrijeme, i to: na vrijeme od 4 godine poduzetnici početnici i na vrijeme od 2 godine postojeći poduzetnici s novim proizvodom ili uslugom.

Sve informacije vezano uz natječaj mogu se preuzeti na poveznici
Kontakt osoba: Ivan Pašalić, 022/ 218 – 041, mobilni telefon 099 212 58 19 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
 

Iz kategorije: Vijesti