Datum objave: 16. Rujan 2015

Mladi u EU pozivaju sve zainteresirane na radionicu o volontiranju

Šibenik News
Šibenik News

 

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“  poziva sve zainteresirane na radionicu pod nazivom „Menadžment volontera“ koja će se održati u petak u prostoru Informacijskog centra Europe Direct (ulica Kralja Zvonimira 7A, Šibenik) s početkom u 19,00 sati.

Navedena radionica će trajati 2 sata, a namijenjena je za OCD-e (organizacije civilnog društva) koji rade s djecom i mladima sa područja grada Šibenika te mladima.

Voditelji radionice su Martin Mrša i Vinko Livaković, predstavnici Udruge mladih „Mladi u EU“ iz Šibenika koji su proveli mnogobrojne volonterske akcije i inicijative na području grada Šibenika kao što su: „Očuvajmo naš okoliš“, „I otoci su Hrvatska“, „Zajedno za čišći Šibenik“ i „Pokrenimo zajednicu“.

Navedene građanske akcije i inicijative su osvijestile građane da se uključe u volonterske akcije svoje zajednice.

Svrha radionice je ojačati rad udruga sa područja Šibenika i Drniša čija su ciljna skupina djeca i mladi.

Navedena radionica se organizira u sklopu projekta „Razvojem VOLONTERSTVA do razvoja OCD-a“ čije se aktivnosti provode na području gradova Šibenika i Drniša, Šibensko-kninska županija.

Cilj projekta je doprinijeti razvoju OCD-a i volonterstva na području Šibenika i Drniša. Ciljane skupine projekta su mladi, volonteri i predstavnici OCD-a koji rade s djecom i mladima.

 

Iz kategorije: Vijesti