Sidebar Menu

Datum objave: 24. Kolovoz 2015

Za Arsena danas komemoracija u Zagrebu na kojoj će govoriti i Siniša Škarica

Šibenik News
Šibenik News

 

Arsena Dedića na vječni počinak ispratili su u Zagrebu prema njegovoj želji, samo članovi najbliže obitelji a danas će u podne bit će održana za njega komemoracija i u Zagrebu piše net.hr.

Arsen Dedić tražio je da se od njegova sprovoda ne pravi ‘spektakl’, a obitelj mu je to i ispunila. Baš kao što je želio, na vječno počivalište ispratili su ga tek najbliža obitelj i prijatelji. Nakon šibenske, danas će u Hrvatskom glazbenom zavodu u 12 sati biti održana i zagrebačka komemoracija. Na komemoraciji će govoriti bivši glavni urednik Jugotona i Croatia Recordsa Siniša Škarica te Antun Tomislav Šaban iz Hrvatskog društva skladatelja, piše 24 sata.

Podsjetimo, ovaj legendarni skladatelj , pjesnik i pjevač preminuo je u ponedjeljak 17. kolovoza u 78. godini. Iza Arsena Dedića ostali su brojni albumi, koncerti, zbirke poezije i nagrade. Njegovom smrću Hrvatska je izgubila jednog od najvećih umjetnika u svojoj povijesti.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.