Datum objave: 30. Srpanj 2015

Ni jedna ponuda nije stigla na natječaj za treću fazu uređenja kina Odeon

Šibenik News
Šibenik News

 

Nakon što na prvi natječaj nije pristigla ni jedna ponuda, Grad Šibenik je ponovno raspisao otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za III. fazu uređenja bivšeg kina Odeon.

Procijenjena vrijednost nabave (bez PDV-a) iznosi 1.200.000,00 kn.
U ovoj fazi realizirat će se radovi na uređenju pročelja objekta, postavit će se vanjski fasadni slojevi, te vanjska stolarija.
Rok izvođenja radova je 60 kalendarskih dana od dana potpisa ugovora po okončanju obustave radova u turističkoj sezoni.

Projekt statičke sanacije objekta izrađen je nakon geomehaničke i statičke analize objekta, a izrađena je i revizija glavnog i izvedbenog projekta rekonstrukcije ex kina Odeon u polivalentnu dvoranu. U ranijim fazama su odrađeni mehanički i ručni iskopi materijala oko temeljnih stupova do dubine postojećih temelja, ugrađena je i armatura te je postavljena oplata za proširenje temelja. Uz hidrodinamičku pripremu stupova postavljen je i novi beton.

Rok za dostavu ponuda, a ujedno i vrijeme javnog otvaranja ponuda, je 19.08.2015. godine u 12:00 sati u prostorijama Grada Šibenika na I. katu, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, Šibenik.
Rok donošenja odluke o odabiru ili poništenju je 30 dana od dana otvaranja ponuda.
Za pitanja vezana uz predmet nabave osoba za kontakt je Nino Vrcić, tel: 022/431-030, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a osoba za kontakt za pitanja o postupku javne nabave je Slobodan Tolić, tel: 022/431-073, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 

Iz kategorije: Vijesti