Datum objave: 08. Srpanj 2015

Gradski parking olakšava turistima pronalaženje parkirališta info letkom "Gdje i kako parkirati"

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradski parking Šibenik tiskao je i ove godine promidžbeni letak sa svim informacijama i tomu kako i gdje parkirati automobil u Šibeniku kako bi turistima olakšao pronalaženje najprikladnijeg parkirališta. Letak su izdali na hrvatskom i engleskom jeziku.

"U većini jadranskih gradova u turističkoj sezoni dolazi do prometnih gužvi. Njih ne možemo izbjeći, ali ih možemo umanjiti. Zato smo i ove godine pripremili info- letak „Gdje i kako parkirati“ koji se nalazi na svim frekventnim mjestima u gradu i dijelimo ga turistima s namjerom da im olakšamo snalaženje u gradu te parkiranje automobila", kažu u Gradskom parkingu.

Na letku je posebno istaknuto parkiralište u TEF-u koje je otvoreno svaki dan od 0 do 24 h, a cijena parkiranja za cijeli dan je 20 kuna. Pobliže je objašnjeno i plaćanje parkinga na parkirnim automatima,kupnja parkirne karte na kioscima Tiska kao i plaćanje parkinga mobilnim telefonom.

Letci se nalaze na info pultovima Turističke zajednice grada Šibenika i većih turističkih zajednica u Šibensko - kninskoj županiji.
 

Iz kategorije: Vijesti