Datum objave: 30. Lipanj 2015

Kupite ulaznicu za humanitarni koncert Kamenčića i osvojite vrijednu sliku Dimitrija Popovića

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznati hrvatski slikar svjetske slave Dimitrije Popović poklonio je šibenskoj udruzi "Kamenčići" svoju sliku vrijednu 5 000 kuna koju će dobiti najsretniji kupac ulaznice za ovogodišnji tradicionalni humanitarni koncert koji ta udruga organizira pod nazivom „Za njihov osmijeh XI“. Koncert će se održati 5. srpnja, na Ljetnoj pozornici u Šibeniku. Nastupit će Matko Jelavić, Helena Bastić, Oliver Jakovčev-Berekin, klapa More, HKD Napredak i Etno Udruga Petrovo Polje.
Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u atriju kazališta, a na dan koncerta na ulazu u Ljetnu pozornicu. Svi koji kupe ulaznicu sudjeluju u nagradnom izvlačenju, a najsretniji gledatelj postat će vlasnik slike Dimitrija Popovića.

Prihod koncerta i ove godine je namijenjen radu Udruge i stvaranju boljih uvjeta života i rada osoba s intelektualnim teškoćama o kojima ta udruga skrbi i za njihovo uključivanje o život lokalne zajednice.

Udruga "Kamenčići" već dugo surađuje s brojnim hrvatskim slikarima koji im doniraju slike za humanitarnu prodaju, a organiziraju i likovnu koloniju na Zlarinu.

 

Iz kategorije: Vijesti