Datum objave: 18. Lipanj 2015

Sutra se u kartingu u Dalmare centru natječu "Leteći šniceli",Danijel Mileta, Nikica Penđer i drugi

Diana Ferić
Diana Ferić

Karting je zarazio i neke poznate Šibenčane koji će se sa svojim ekipama natjecati sutra u revijalnoj utrci na karting stazi u Dalmare centru u povodu 11. rođendana tog centra. Među njima su oba šibenska dogradonačelnika Danijel Mileta i Nikica Penđer te Željko Krnčević .

„ Strast prema „benzinu“ u meni je još od srednjoškolskih dana. Tada sam vozio lokalne relije svojom peglicom, a suvozač mi je bio Zoran Lučić Luca.. S kartingom sam se susreo tek nedavno. Otišao sam na karting stazu kod Bojana Cinottija snimiti djecu koja voze. Mali Škugor i Rogulić su odlični. Bio je tu i otac, Darko Rogulić pa smo riječ po riječ došli na ideju da formiramo nekoliko ekipa nas odraslih i da organiziramo utrku. Moram priznati da meta vožnja ponese. Svaki krug te tjera da voziš što brže i brže“, kaže Krnčević koji ovih dana sa svojom ekipom redovno trenira. Osim njega u njoj su Darko Rogulić, Darko Relja Ritmo i Robert Podrug, direktor CGO Bikarca koji je poznat kao vozač autoutrka. Nazvali su se „ Leteći šniceli“. U ostalim ekipama trebali bi biti Danijel Mileta, Bojan Cinotti , Nikica Penđer, Miro Vučenović, Ante Gašperov Čače...

„Istina je da ću i ja biti u jednoj od ekipa. U karting sam sjeo dva puta u životu. Vodio sam sina da proba voziti, ali istina je da me je ponijelo i da kad voziš , svaki krug te tjera da sve više povećavaš brzinu“, ističe gradonačelnik Mileta dodajući kako se toj revijalnoj utrci priključio zbog zabave i relaksacije od ozbiljnih tema i izazova.

Iz kategorije: Vijesti