Sidebar Menu

Datum objave: 28. Svi 2015

U subotu se čisti podmorje i obala Jadrije - Mileta poziva da "date ruku"

Šibenik News
Šibenik News

 

U subotu, 30.svibnja održat će se akcija čišćenja Jadrije, koja je u ranije najavljenom terminu odgođena zbog vremenskih neprilika. Čistit će se podmorje Jadrije, kao i tamošnji okoliš, uključujući zbrinjavanje glomaznog otpada, košnju trave, pilanje i čišćenje sitnog raslinja.

U akciji će sudjelovati predstavnici Gradske četvrti Jadrija, djelatnici Gradske čistoće, Zelenila, Turističke zajednice Grada Šibenika i Javne vatrogasne postrojbe Grada Šibenika.

„Pozivamo prvenstveno sve Jadrijaše i sve druge ljude dobre volje da se odazovu akciji čišćenja podmorja i obale Jadrije. Dobro će nam doći radna snaga, ali i alat, pa svi oni koji odluče sudjelovati, mogu ponijeti kariole, grablje i lopate. Okupljanje je u 9 sati na prostoru između restorana i dječjeg igrališta, a vjerujem da će nas ovaj put poslužiti i vremenske prilike.“, poručuje organizator i sudionik akcija čišćenja, zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.