Datum objave: 14. Svibanj 2015

Čestitka:Udruženje obrtnika na našem portalu dokazalo da pozna EU

Diana Ferić
Diana Ferić

Najbrži i apsolutno točni odgovori na kvizu koji je bio objavljen na našem portalu u povodu Dana Europe, a u organizaciji Šibensko - kninske županije stigao je s e mail adrese Udruženja obrtnika Šibenik. Kontaktirajući s njima doznali smo da su taj kviz, najprije kako bi provjerili svoje znanje, ali i kako bi se zabavili, riješavale stručne djelatnice Udruženja u hotelskoj sobi u Garešnici, jer su šibenski obrtnici sudjelovali proteklog vikenda na tamošnjoj manifestaciji Gastro flora.

 

" Naše udruženje je prijatelj Udruženja obrtnika Garešnice pa tradicionalno sudjelujemo na njihovim manifestacijama. U stanci između događanja došle smo u hotelsku sobu i otvorile portal Šibenik News da vidimo što se događa na šibenskom području i vidjele taj kviz. I mene je osobno zanimalo koliko znam o Europi i Europskoj uniji pa sam krenula u rješavanje, s velikom neizvjesnošću jer nisu bila odmah vidljiva pitanja. Malo sam i trtarila zbog rezultata, ali na sreću sve što se tražilo bilo mi je više manje poznato", ispričala nam je tajnica Udruženja Vlasta Mesić koja je sudjelovala u rješavanju kviza priznajući da je i sama sebe iznenadila. "

 

Primamo dosta informacija o EU, različitim načinima financiranja koje se nude, fondovima, projektima i svemu ostalom pa se čovjek u tome može i izgubiti. Drago mi je da smo pokazali solidno znanje. Uostalom to su teme koje su i nama važne jer smo svjesni da moramo pomoći našim obrtnicima da i oni uzmu svoj dio kolača, da se natječu i da uspiju dobiti novac iz Europske unije za razvoj i unaprjeđenje svojih poslova", dodaje Vlasta Mesić.

Iz kategorije: Vijesti