Sidebar Menu

Datum objave: 05. Svi 2015

Novac za liječenje gimnazijalke Rebeke Radić prikupljaju i njezini školski kolege

Igor Bergam
Igor Bergam

Prikupljanju novca za operaciju u Pittsburghu Primoštenke Rebeke Radić, učenicu drugog razreda matematičkog usmjerenja šibenske gimnazije priključili su se i njezini školski kolege. U klubu Kuglana humanitarni koncert održat će 15. svibnja dva gimnazijska benda, Butterflies i ReNo4, kako bi svirkom i donacijama na ulazu pomogli svojoj školskoj kolegici. Karta će koštati simboličnih desetak kuna, a svi mogu na ulazu donirati koliko žele, poručuju iz Gimnazije. "Vidjela sam da se organiziraju razne humanitarne akcije u njeno ime pa sam odlučila dati svoj doprinos i pomoći joj ovim humanitarnim koncertom." kaže nam jedna od inicijatorica akcije i pjevačica u bendu Butterflies, učenica prvog razreda jezične gimnazije Tajna Zorica.
Rebeka Radić, kao što smo već pisali, treba novac za operaciju koštanog tumora na lubanji u Pittsburghu koja stoji 80 000 američkih dolara. U petak, 8. svibnja održava se glavni dio humanitarne akcije „Život nema cijenu“ kojom se skuplja pomoć za njezino liječenje. U Primoštenu se organizira humanitarni malonogometni turnir i veliki glazbeni koncert na kojem nastupaju TBF, Goran Karan, Alen Nižetić, Klapa Maslina, Bagatini, Show Legende i brojni gosti iznenađenja. Na malonogometnom turniru bit će i Ćiro Blažević. Sa šibenske gradske tržnice kreću autobusi u 18 i 19 sati, a osiguran je i besplatan povratak.
Akciju se možete uključiti i pozivom na broj telefona.

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam