Datum objave: 29. Travanj 2015

Primoštenci velikog srca pokrenuli akciju za gimnazijalku Rebeku koja boluje od zloćudnog tumora

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Veliki humanitarni koncert na plaži Mala Raduča i malonogometni turnir održat će se 08.05. u Primoštenu pod zajedničkim nazivom „ŽIVOT NEMA CIJENU“. Cilj humanitarne akcije je skupljanje pomoći za potrebe odlaska na operaciju u SAD mlade gimnazijalke Rebeke Radić koja boluje od tumora na mozgu.

Rebeka je već imala jednu operaciju prije dvije godine kad joj je u Hrvatskoj otklonjen dio tumora, ali novi nalazi pokazuju da se tumor vratio i prema preporukama liječnika, roditeljima je za Rebeku preporučena nova operacija u klinici Falk Medical Building, Pittsburgh. Navedena bolnica je jedina ponudila operaciju koja garantira 100 postotni učinak. S obzirom na to da odlazak na liječenje u Ameriku iziskuje velike troškove, ovom akcijom traži se pomoći svih ljudi dobrog srca.

"Želimo vas što više približiti Rebeki i njenoj borbi i možemo reći kako je ona jedna jako vesela cura , aktivna i omiljena u društvu. Sada u svojim najosjetljivijim godinama kada se formira kao osoba ima jedan sasvim drugačiji cilj nego njeni vršnjaci. Dok će njima život ići u smjeru školovanja, zabave i prvih ljubavi njen ide u smjeru borbe protiv bolesti. Naša velika želja jest omogućiti Rebeki poštenu borbu. Dajemo sve od sebe i iskreno očekujemo da ćete nam se pridružiti u našem cilju." - kažu nam Primoštenci velikog srca koji organiziraju akciju.

Svoje donacije možete uplatiti na poseban žiro račun otvoren pri malonogometnom klubu Primošten ili gotovinom na dan 08.05.2015.

Donaciju možete uplatiti na :

MALONOGOMETNI KLUB PRIMOŠTEN – Drugi račun za potrebe klijenta , PRIMOŠTEN

Račun kod PBZ Primošten, IBAN: HR77 2340 0091 5107 1923 2

Poziv na broj: 02 – 29121998 (datum rođenja Rebeke Radić)

 

Iz kategorije: Vijesti