Sidebar Menu

Datum objave: 23. Travanj 2015

Pogledajte što nudi sutrašnji program Dana otvorenih vrata na šibenskom Veleučilištu

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Veleučilište u Šibeniku, Studentski zbor i Sportska udruga Veleučilišta u Šibeniku organiziraju Dan otvorenih vrata u petak, 24. travnja u predavaonici K Veleučilišta u Šibeniku.

"Danom otvorenih vrata Veleučilišta u Šibeniku želimo promovirati stručne studije Veleučilišta u Šibeniku, uvjete upisa na studij i način studiranja na Veleučilištu u Šibeniku, predstaviti studentski standard te buduće aktivnosti u ak. godini 2015./2016." kaže nam dekanica Anita Grubišić

Predstavit će se i dosadašnji te budući rad Studentskog zbora i Sportske udruge Veleučilišta u Šibeniku. Tijekom Dana otvorenih vrata organizirat će se niz predavanja lokalnih gospodarstvenika na temu: “Strategija i praksa turističke ponude Šibensko-kninske županije” nakon čega je planirana rasprava, B2B sastanci i druženje. Paralelno, povodom Dana otvorenih vrata organizira se tradicionalni malonogometni turnir na nogometnom terenu Interpetrola u Njivicama.

Kompletan program sutrašnjih događanja na Veleučilištu pogledajte OVDJE

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam