Sidebar Menu

Datum objave: 08. Travanj 2015

Pauk i Rimac oštro reagirali na Vladin prijedlog da se obljetnica Oluje slavi u Zagrebu

Igor Bergam
Igor Bergam

 

"Proslava Vojno-redarstvene operacije Oluja treba biti u Kninu, ona mu na neki način pripada. Jer kada je prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman na Kninskoj tvrđavi , 6. kolovoza 1995. godine, poljubio zastavu i izgovorio riječi „Imamo Hrvatsku!“, poslao je poruku gdje je ostvarena najvažnija pobjeda u Domovinskom ratu" - istaknula je gradonačelnica Knina Josipa Rimac komentirajući najave SDP-ove vlade prema kojima bi se središnja svečanost obilježavanja 20. obljetnice Oluje trebala održati u Zagrebu.

Šibensko-kninski župan Goran Pauk dijeli mišljenje svoje stranačke kolegice Rimac. "Ni u kom slučaju ne prihvaćam da mimohod bude u Zagrebu. U Kninu je sve počelo i završilo veličanstvenom pobjedom u Oluji i središnja proslava može biti jedino u Kninu. Sve drugo bi to razvodnilo i to iz dnevno-političkih razloga i to što je netko izviždan u Kninu" izjavio je Pauk za Radio Šibenik. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.