Sidebar Menu

Datum objave: 28. Ožujak 2015

Nova šibenska novina Volim Šibenik od danas u prodaji za samo 7 kuna!

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Nova šibenska novina Volim Šibenik od danas je u prodaji i na kioscima i u dućanima Djela koja pokreće dvije akcije – izbor najljepše šibenske pjesme svih vremena i prikupljanje građe za osnivanje Muzeja sporta i Kuće šibenske sportske slave u Šibeniku.

Iz bogatog sadržaja izdvajamo tekst Intimna povijest Šibenika – pikantne slike za veselu šibensku gospodu iz kojeg možete doznati kakav su erotski ukus imali i kakve su erotske fotografije voljeli stari Šibenčani . Rubrika Vijesti iz povijesti donosi zanimljivo prisjećanje na smiješno zgodu u vezi s boravkom izaslanstva općine Šibenik kod poglavnika NDH Ante Pavelića u kojem su bili sve mahom pripadnici Narodno oslobodilačkog pokreta, a da on to nije znao. U rubrici Špiritus movens saznat će te kako je Ivan Nimac uspio pretvoriti Prvić Luku u hrvatsku otočnu metropolu . Proslavljeni sportaš Perica Bukić u intervju otkriva zašto se ne može odreći Šibenika i zašto se udaljio od politike. Prvi put se objavljuje oporuka Ante viteza Šupuka za koju se nije ni znalo a u kojoj stoji što je otac modernog Šibenika ostavio svojim unucima i rođacima. Za gurmane je sigurno privlačan recept za starodrevni šibenski bakalar iz 1914. godine koji se pripremao 12 sati, a u toj novoj šibenskoj novini doznat ćete i zašto su Splićani proglasili šibenski pispaj boljim od svoga. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam