Sidebar Menu

Datum objave: 18. Ožujak 2015

Novi dječji vrtić na Jamnjaku trebao bi biti otvoren do rujna ove godine

Igor Bergam
Igor Bergam

 

U Uredu gradonačelnika danas je održano javno otvaranje ponuda pristiglih na natječaj za izvođača radova zadnje faze uređenja vrtića Jamnjak. Do 12,00 sati stigle su 4 ponude u rasponu cijena od 1.458.378,17 kn do 1.924.802,07 kn ( bez pdv-a). Procijenjena vrijednost nabave iznosi 1.600.000 kn, koliko je i osigurano u ovogodišnjem gradskom proračunu.

'Radovi će obuhvatiti uređenje okoliša dječjeg vrtića. Postavit će se nekoliko skupina dječjih sprava predviđenih različitim uzrastima, uključujući i jasličku skupinu. Po završetku radnog vremena vrtića, dio dječjih sprava bit će dostupan i za javno korištenje. U sklopu obuhvata investicije bit će napravljeno igralište s umjetnom travom površine 300 m2 koje do sada Gradski vrtići nisu imali ni na jednoj svojoj lokaciji, te parkirališna mjesta za automobile odgajatelja i roditelja. Ukupni obuhvat investicije iznosi blizu 3.000 m2, a ciljano vrijeme završetka radova je rujan 2015.', rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.

Rok za izjavljivanje žalbe u odnosu na postupak otvaranja ponuda je pet dana od dana otvaranja ponuda.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.