Sidebar Menu

Datum objave: 05. Veljača 2015

Uskoro u Šibeniku programi Europske unije za poduzetništvo

Igor Bergam
Igor Bergam

 

U četvrtak 19. veljače s početkom u 11:30 će se u organizaciji Europe Direct Šibenik održati događanje na temu programa Europske unije za poduzetništvo. U multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Juraj Šižgorić u Šibeniku će gostovati predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije koji će poduzetnicima iz regije predstaviti programe: COSME, ERASMUS+ za poduzetnike, Europsku poduzetničku mrežu te Horizon 2020, Instrument za mala i srednja poduzeća.

Pozivaju sve svi poduzetnici i poduzetničke potporne organizacije iz regije da se prijave i da sudjeluju na događanju te se tako upoznaju s pravima i pogodnostima koje im se stavljaju na raspolaganje putem programa Unije. 

Program, poziv i prijava na događanje se nalaze ovdje: http://www.edic-sibenik.eu/dogadanja/programi-europske-unije-za-poduzetnistvo/11.html

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam