Datum objave: 02. Siječanj 2015

Pucanje petardi nije prošlo bez posljedica:Trojica dječaka ozlijeđena, jedan teško

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvojica dječaka su se lakše, a jedan  teže ozlijedili korištenjem eksplozivnih sredstava  iz zabave, a sva trojica  su bila u društvo roditelja, što je još porazniji podataka, kako ističu i u Policijskoj upravi šibensko - kninskoj.

Teško ozlijeđeni dječak ima samo 8 godina i njemu je u ruci eksplodirala petarda dok ju je ispaljivao. To je dogodilo 30. prosinca 2014. oko 20 sati i Ulici fra Jerolima Milete u Šibeniku.  Operiran je na Odjelu kirurgije šibenske Opće bolnice i bit će zadržan na liječenju. "Dječak je stabilno. Ostao je bez pola prsta lijeve ruke u kojoj mu je eksplodirala petarda. Ima je sreću u nesreći jer je od te eksplozije mogao proći i puno gore", kazao nam je dječji kirurg Vladimir Lučev koji ga je operairao.

 Drugi dječak   je petardu koja mu je  eksplodirala u ruci , također u društvo roditelja, ispalio  na balkonu  obiteljske kuće u Rakovu selu, a treći je ozlijeđen u vodicama kada je ispred jednog  od tamošnjih hotela ispali  raketu, doznali smo od Marice Kosor, glasnogovornice PU šibensko - kninske

Iz kategorije: Vijesti