Datum objave: 01. Prosinac 2014

PBZ pomaže šibenskoj djeci s teškoćama u razvoju

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Vrijedna donacija PBZ-a Centru „Šubićevac“ za  opremanje kabineta za razvoju motoričkih i perceptivnih sposobnosti kod djece s većim teškoćama u razvoju.

PBZ grupe je u sklopu svog humanitarnog projekta "Činim dobro svaki dan" putem kojeg pomaže projekte  "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi"  Ministarstva socijalne politike i mladih te "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravlja, Centru „Šubićevac“ darovala 237,6 tisuća kuna. Taj novac u naravi su dali korisnici American Express kreditnih kartica tako što su pri svakom plaćanju donirali  jednu kunu u dobrotvorne svrhe.

Svečanom uručenju donacije bili su nazočni Maja Sporiš, zamjenica ministrice socijalne politike i mladih,  Željko Burić, gradonačelnik Grada Šibenika i Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda i drugi.

U ime Centra „Šubićevac“ koji trenutno skrbi o pedeset petoro djece s poteškoćama u razvoju te njih još četrdeset petoro koji nisu smješteni u toj ustanovi, PBZ grupi zahvalila je Branka Bego, ravnateljica COO Šubićevac.

Iz kategorije: Vijesti