Datum objave: 12. Studeni 2014

Nestabilno vrijeme uz kišu i jugo još sutra na šibenskom području

ŠibenikNews
ŠibenikNews

Nepovoljne vremenske prilike uzrokovane ciklonama s a središtima iznad Italije i Jadrana nastavljaju na šibenskom području, javlja portal Šibenik-meteo. Uz jače naoblačenje tijekom noći je bilo slabe kiše i pljuskova, lokalno uz neverine, a jednake vremenske prilike zadržati će se i u nastavku dana.

Pretežno oblačno vrijeme uz povremenu kišu, lokalno i neverine zadržati će se i u nastavka dana. Na otvorenom moru puhati će umjereno jako i jako jugo, koje će uz obalu, a posebice u unutrašnjosti županije biti slabije.

I sutra u prvom dijelu dana uz pretežno oblačno vrijeme i slabo jugo moguća je slaba kiša. U drugom dijelu dana vrijeme će se postupno stabilizirati uz okretanje vjetra prema večeri na slabu buru. Temperature zraka bez veće promjene, sutra navečer u manjem padu.

Za vikend se vrijeme tek prolazno smirilo jer u novom tjednu imat ćemo nastavak i nestabilnog i natprosječno toplog vremena. Tijekom ponedjeljka jaka atlantska ciklona donosit će nove nestabilnosti zapadnoj Europi i zapadnom Sredozemlju.

Kako javlja šibenik-meteo najviše kiše u posljednja 24h palo je na sjeveru županije. Tako je AMP Golubić izmjerila 21, Pirovac i Šibenik 10, Drniš 8, Vodice, Žaborić, Rogoznica 5 litara po metru četvornome.

Iz kategorije: Vijesti