Datum objave: 12. Studeni 2014

Šibenski adventski sajam ove godine u Perivoju Roberta Visiania: Otvorene prijave

ŠibenikNews
ŠibenikNews

Adventski sajam „Budi u Šibeniku 2015“ koji se održava u sklopu božićno-novogodišnjeg programa organizirat će se u Perivoju Roberta Visiania i na dijelu Trga Ivana Gorana Kovačića, u razdoblju od 6. prosinca 2014 .do 06. siječnja 2015.godine.                                                   

Danas je raspisan Javni poziv za korištenje javne površine na navedenim lokacijama, kojim se pozivaju pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe koje u svom asortimanu imaju: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane prirodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni proizvodi ( med, vino, rakija,,,) i ugostitelji na iskaz interesa za sudjelovanjem na Adventskom sajmu koji se održava u  sklopu  božićno-novogodišnjeg programa „Budi u Šibeniku 2015“.                                                                          

„Pozivaju se zainteresirani, koji svoje proizvode žele izložiti u drvenim kućicama, dimenzija 2.8 x 1.6, i 4 x 3, te štandovima 2.00 x 1.00 m, s osiguranim strujnim priključkom, da iskažu interes za sudjelovanjem. Ukoliko zainteresirani izlagači imaju svoju drvenu kućicu ili štand na kojima žele izlagati, trebaju, u Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom, donijeti fotografiju na temelju koje će  se odlučiti jesu li isti prikladni, odnosno uklapaju li se vizualno u koncept manifestacije,“ naglašava pročelnik Tihomir Paškov, te poziva sve zainteresirane da se za sve dodatne informacije i pojašnjenja jave u isti Odjel, gdje se i podnose zahtjevi za dodjelom lokacije., u roku od 15 dana od dana objavljivanja poziva na internetskim stranicama Grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti