Datum objave: 06. Studeni 2014

Ivan Klarin i Krešimi Macan u timu Ive Josipovića na izborima za predsjednika RH

Diana Ferić
Diana Ferić

 

Ivan Klarin, SDP –ov saborski zastupnik i načelnik Općin Tisno šef je kizbornog stožera  Ive Josipovića za  narede izbore za predsjedika  Republike Hrvatsk, a  Josipovićem timu pridružio sei Krešimir Macan, jedan od vodećih stručnjaka za političku komunikaciju, ujedno šef agencije za odnose s javnošću Manjgura. Macan je za tportal potvrdio da će biti savjetnik za kampanju, piše tporttal.

Sklopio sam ugovor s izbornim stožerom i radim od listopada do kraja kampanje. Zadovoljan što sam dio tog tima', kazao nam je Macan. Što će konkretno raditi, nije želio precizirati. Ne otkriva ni iznos honorara koji će primiti od Josipovića koji u kampanji smije potrošiti osam milijuna kuna.

No ako je suditi prema financijskom izvješću Hrvatskih laburista kojima je Macan radio kampanju na izborima za Europski parlament, Josipović će njegove usluge platiti oko 150 tisuća kuna. Iako mu nije radio prošlu kampanju, Macana se s Josipovićem indirektno moglo povezati preko stranice predsjednicki-izbori.hr koja je djelovala i tijekom prošlih predsjedničkih izbora, a koja je nedavno reaktivirana.

Tportal je doznao i kako je hosting te stranice registriran na agenciju Manjgura. Nakon našeg zanimanja tko se krije iza stranice ubrzo je kao glavni urednik naveden poznati novinar Drago Pilsel, član tima Ive Josipovića u prošloj kampanji.

 
 
 
 
 
 

 

Iz kategorije: Vijesti